Park Hotel Hokovce ***

SPA | WELLNESS | RELAX

Logo-Park Hotel Hokovce

Vítajte na www.Park-Hotel.sk!

Ďakujeme, že ste zavítali na stránku nášho rodinného hotela. Ak ste naším zákazníkom, ďakujeme za prejavenú dôveru, že ste k nám zavítali, ak ste novým zákazníkom, radi Vás privítame v našom hotelovom komplexe. Na našich obnovených stránkach Vás budeme informovať o aktuálnych ponukách a novinkách. Tešíme sa na Vašu návštevu!


Važené dámy a páni, dovoľte nám, aby sme Vám predstavili náš novopostavený rodinný hotel - Hotel Park v regióne kupeľného mesta Dudince. Náš hotelový komplex je situovaný v bezprostrednom susedstve známeho kúpeľného mesta Dudince


Park Hotel Hokovce

NAŠE SLUŽBY

Okrem ubytovania a štandardných služieb poskytovaných hotelom, poskytujeme aj nasledovné služby:

Strážené parkovisko

Požičiavanie bicyklov

V priestoroch hotela prevádzkujeme:

Cestovnú kanceláriu

Zmenáreň

Reštauráciu

Bazén

Pre skupiny, organizácie zabezpečujeme:

osobnú prepravu modernými klimatizovanými autobusmi.

predaj permanentiek do bazénu pre organizácie /možné čerpať financie zo soc. fondu/

Hovorili o nás
  • “We spent a prolonged weekend in this house. Silence, peace & relax pure. The owner Mr & Mrs Piri were very nice and helpful. They know the meaning of hospitality...”

    — Jimmy

  • Néhány kellemes napot töltöttünk a szállóban. Kellemes, nyugodt környezet, nagyon segítőkész személyzet, a szállást kategóriáját felülmúló szolgáltatások. Csak így tovább!

    — Gabesz & Ercsi

  • Segítőkész, udvarias személyzet, finom ételek, tisztaság volt mindenhol. Gondozott park. Kétszer voltunk a szállodában, minden alkalommal elégedetten távoztunk! Alig várjuk, hogy visszatérhessünk! :)

    — fiatal pár

  1. Hotel Park Hokovce
  2. Hotel Park Hokovce
  3. Hotel Park Hokovce
Back to Top